NYC The High Line

Tussen Gansevoort Street en West 34 Street in Chelsea ligt The High Line. Twee delen van het park op de oude spoorlijn zijn inmiddels geopend en zijn werkelijk schitterend. Bezoekers kunnen in rust lezen op de vele speciaal ontworpen banken of kunnen op een tribune uitkijken over één van de straten die The High Line doorkruist. Negen meter onder het park, op straatniveau, zijn op verschillende plekken faciliteiten geplaatst, zoals een café met terras en een speelplaats.

Op 9 juni 2009 opende de eerste sectie van The High Line. Twee jaren later, op 8 juni 2011, opende de tweede sectie. De derde sectie ligt er nog bij zoals het hele spoortraject er voorheen uitzag. De voorbereidingen van de revitalisatie van de derde sectie zijn inmiddels gestart. Je leest hier meer over The High Line.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s