NYC Gay Pride 2011

New York stond van 18 juni tot en met 26 juni 2011 volledig in het teken van de Gay Pride. President Barack Obama bezocht de stad om een toespraak te houden over de rechten van homoseksuelen, transgenders en biseksuelen. In het weekend van de Gay Parade, het hoogtepunt van de Gay Pride Week, was Empire State building gehuld in de kleuren van de regenboog, het symbool van de homogemeenschap. En als kers op de taart legaliseerde het parlement van de staat New York het huwelijk voor mensen met hetzelfde geslacht op de vrijdagavond voorafgaande aan het weekend. De deelnemers aan de parade en de toeschouwers waren die zondag dan ook uitzinnig van vreugde. Het feest leverde fijne plaatjes op van de parade èn van mooie, bijzondere mensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.