NYC 11

De afgelopen week was het New York Gay Pride. Op vrijdag 24 juni 2011 nam het parlement van de staat New York een wet aan die trouwen voor mensen van hetzelfde geslacht mogelijk maakt. Een hoogtepunt dat uitbundig werd gevierd tijdens de afsluitende Gay Parade. Een bonte optocht door de straten van downtown New York met als eindbestemming Stone Wall. Voor de Gay Pride werd Empire State building het afgelopen weekend verlicht met de kleuren van de regenboog, het symbool van de gay community. Vanaf het Rockefeller Center, Top of the Rock, was het gebouw en de gehele stad goed te zien. 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.