NYC 10

Televisie en kunst liggen dicht bij elkaar, beiden wekken illusies op. Illusies van een mooiere wereld of van een niet bestaande waarheid. In het Museum of Arts and Design (MAD) is in de tentoonstelling ‘Otherworldly’ door kunstenaars een wereld in het klein gebouwd en vervolgens gefotografeerd en geschilderd als was het onze grote mensen wereld. Heidi Klum en Tim Gunn zijn de dragers van het televisie-programma Project Runway. De runway-opnamen van de eerste aflevering van het negende seizoen werden vrijdag 24 juni 2011 opgenomen in Battery Park City. Het was een grijze, bewolkte dag en er was weinig publiek. Ben benieuwd hoe de illusie er op 28 juli 2011 uitziet op de televisie.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.