NYC 09

The Whitney Museum of American Art heeft op dit moment een tentoonstelling over computergames door de jaren heen. Van de Nintendo 8 bit (NES) tot en met de Gamecube, waarop in alle versies een bowling game was te zien. De Amerikanen die wij tegenkomen zijn erg aardig, volgens An, verkoopster bij Banana Republic, is na ‘9/11’ een omslag in de houding van de New Yorkers geweest. Overigens, President Obama was ‘in town’ voor een toespraak in het kader van de Gay Pride Week. Een grote politiemacht is het enige wat we er van hebben gemerkt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.