NYC 07

NYC 07
The Metropolitan Museum of Art is groot. Tè groot om te vervatten in een enkele foto. Tè groot om in één dag te zien. Kunst uit het oude Griekenland, het Romeinse rijk, Afrika en Oceanië, Azië, West-Europa en Egypte. Decoratieve meubelkunst uit Frankrijk en Amerika. Moderne kunst en meubels en fotografie. We zagen het allemaal en toch maar de helft gezien. Na ‘The Met’ nóg een overweldigende gebouw van binnen bekeken. In Bryant Park staat de geweldige New York Library, met schitterende ‘leeszalen’ die inmiddels in gebruik zijn als internetzalen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.