NYC 05

Zondag 19 juni 2011 was het vaderdag en dus mochten vaders gratis met hun kinderen naar Museum of Comic & Cartoon Art. Niet vaders mochten er voor vijf dollar naar binnen. Het was een klein museum en dus veel tijd over om naar Saks, hèt warenhuis op 5th Avenue, en F.A.O. Schwartz, dè speelgoedwinkel van New York te gaan. In F.A.O. Schwartz kun je je eigen Muppet laten maken. Zondag was een mooie zonnige dag en dus was Central Park lekker druk met joggende, fietsende, picknickende en wandelende mensen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s