Amber: Young Fashion Designers

“Arnhem has made it’s mark as the design capital of Holland”, aldus AnOther Magazine op de cultuurpagina. Het predicaat ‘design hoofdstad’ dankt Arnhem aan de vierde Arnhem Mode Biënnale dat van 1 juni tot en met 3 juli 2011 plaatsvindt. Eerder zag je al een impressie van de tentoonstelling op het Akzo-terrein. Eén van de vele hoogtepunten zie je nu: ontwerpen van de jonge, pas afgestudeerde modeontwerpers. Deze jonge ontwerpers durven nog ‘out of the box’ te denken en hoeven zich nog niet te conformeren aan de wetten van modehuizen. Het levert verrassende en ook mooie ontwerpen op, zoals het ontwerp van hexa by kuho uit Seoul, Andrea Cammarosano uit Londen, PETROU\MAN uit New York, Peir Wu uit Londen, Shaun Samson uit Londen en Alexandra Verschueren uit Antwerpen.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.