Love is…

Kitscherige porseleinen beeldjes in merkwaardige situaties. Barnaby Barford heeft al vele verhaallijnen op z’n naam staan en exposeert bij David Gill Galeries in Londen met de nieuwe serie ‘Love is…’. In deze serie onderzoekt Barford het verschil tussen lust en liefde en wat deze begrippen tegenwoordig nog voor de mens betekenen. Barford denkt steeds vaker dat we gevoelens in de liefde verwarren met lust en werkt z’n zoektocht naar de menselijke gevoelens uit met porseleinen poppetjes. De complete serie is, net als andere geweldige series, te vinden op de website en natuurlijk live in Londen tot en met 30 juni 2011.

with kind permission of Barnaby Barford © 2011

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s