New York minute

In juni 2010 opende Lego een nieuwe winkel in Manhattan. Rockefeller Center is niet alleen de thuisbasis van de nieuwe winkel, maar staat ook model voor de Lego Architecture lijn. Ter gelegenheid van de opening, is een aantal typische New Yorkse taferelen gebouwd. Het vervoermiddel van velen – de Subway – één van de bekendste musea – MoMa met Andy Warhol – en het theaterdistrict, met de nieuwste voorstelling van de ‘Yellow Man Group’. De winkel is dagelijks geopend.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s