Summer in May

Een weekend in mei. Het leek wederom op een weekend in hartje zomer, met cocktails en heerlijk eten met Anne aan de Rijnkade op zaterdag. En op zondag een wandeling rondom het stationsgebied van Arnhem.
  
  
Het station van Arnhem krijgt eindelijk de vorm die Ben van Berkel van UN Studio had bedoeld. In het najaar van 2011 moeten de perronoverkappingen gereed zijn en kunnen reizigers via de tunnel en de brug de sporen bereiken.
Het gebied rondom het station wordt ook steeds fraaier. Het nieuwe onderkomen van Cito torent aan de ‘Sonsbeekzijde’ boven de sporen uit. Aan de centrumzijde heeft de blauwe WT-toren een mooie aanvulling gekregen met de nieuwbouw van een verzekeraar.
  
En er is kunst. Natuurlijk in de tuin van het Museum voor Moderne Kunst Arnhem (MMKA), maar ook elders in de stad. Met kunst Arnhem leuker maken, dat is het doel van Lippenstift voor de stad. Eén van de initiatieven staat bij het nieuwe Cito-gebouw.
 

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s