Rock Dust Light Star

Het spande er om. De avond voor het optreden in Nederland was het optreden van Jamiroquai in Oberhausen nog gecancelled vanwege griep van de zanger, maar halverwege de dag werd bekend dat Jay Kay en zijn mannen en vrouwen zouden optreden in Ahoy. De ‘Rock Dust Light Star’-tour bevat nummers van het laatste album, maar ook veel oud werk. Ahoy is niet mijn favoriete concertzaal en dat de betonnen bak eigenlijk niet als muziekhal is bedoeld, werd woensdag 13 april weer pijnlijk bevestigd. Het geluid was niet best. Jay Kay was verbazingwekkend actief op het podium, na een griepaanval de dag ervoor. En de band was ijzersterk, maar toch was het aantal piekmomenten zeer beperkt. Veel nummers werden te lang uitgesponnen en de mix van oud en nieuw was niet goed in balans. De toegift van slechts één nummer, ‘White Knuckle Ride’, zorgde tòch voor een blij gevoel aan het einde van de avond.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.