F.A.A.

F.A.A.

Het Zweedse modehuis Hennes & Mauritz heeft ook dit jaar weer een collectie samengesteld in het kader van ‘Fashion Against Aids’. Om de kleding aan de man te brengen is een aantal Hollywood sterren gevraagd om de kleding te showen. De acteurs Penn Badgley, bekend van de tv-serie Gossip Girl, en Shiloh Fernandez, bekend van de tv-serie Jericho en de binnenkort te verschijnen film Red Riding Hood, zijn gehuld in de kleding waarvan 25% van de opbrengst zal gaan naar ‘Designers Against Aids’ en andere organisaties die zich inzetten in de strijd tegen HIV en Aids. De complete collectie ligt vanaf 26 april 2011 in de H&M winkels.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.