It’s a good start

“There is more action to be done to fight AIDS than to wear this T-shirt, but it’s a good start.” Het Maison Martin Margiela heeft voor de tiende keer een shirt ontworpen waarvan de opbrengsten van de verkoop van het shirt ten goede komen aan de strijd tegen HIV. Fotograaf Richard Pier Petit maakte deze fotoshoot voor het nieuwe webazine Youth & Freedom. Andre Condit, Asa Fox, Paul Boche en Ryan Bertroche showen het huidkleurige shirt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s