Retro Media

Sociale media zijn niet meer weg te denken uit ons dagelijks bestaan. Het is alsof het er altijd al was, maar niets is minder waar. Pas vanaf 2000 maken we gebruik van media als Wikipedia, YouTube, Flickr! en Facebook. Grafisch designer Stéphane Massa-Bidal ontwierp boekcovers die je het idee geven dat de sociale media al sinds de jaren ’60 van de vorige eeuw bestaan. De Fransman heeft nog meer van zijn ontwerpen op de website Retrofuturs geplaatst.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s