Kylie

Donderdag 17 maart 2011 bracht Kylie Minogue een bezoek aan Amsterdam. De Aphrodite tour brengt de popdiva naar grote stadions, behalve in het kleine Nederland. Het grote podium paste net in de HMH en de ruim 4.000 toeschouwers hadden de ruimte om te dansen op de muziek.  Kylie noemde het een intiem concert, maar feit is dat er weinig kaarten waren verkocht. De thuisblijvers hebben een leuk concert gemist. De dansers waren geweldig, het decor was ‘over the top’, Kylie was goed bij stem en had er zin in en de toegift was fenomenaal. Het feest was compleet met leuke vrienden in de zaal.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.