Alaaf!

Als rasechte, nuchtere Noordeling snap ik het fenomeen carnaval niet helemaal. Als toeschouwer kan ik me echter wel vermaken met het schouwspel. Het is namelijk grappig om te zien hoe inwoners van Arnhem krampachtig proberen mee te doen aan het feest dat zich vooral ten zuiden van de grote rivieren manifesteert. Een ware optocht met ‘praalwagens’ reed op de zonnige zondagmiddag 6 maart 2011 door het Spijkerkwartier. Eindbestemming voor de feestgangers was het Musis Sacrum, dat het hele carnavalsweekend de thuisbasis vormt.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.