Graz-ful Art

Ieder weekend zendt de Vlaamse omroep het leukste reisprogramma op de televisie uit. Vlaanderen Vakantieland gaat niet alleen naar verre bestemmingen, de programmamakers laten ook graag zien hoe mooi Europa is. De Oostenrijkse stad Graz was de bestemming van dit weekend. Het is een stad zoals je verwacht in Oostenrijk, compleet met klederdracht, aangeharkte parkjes en barokke gebouwen. Hoe verrassend in deze stad is het gebouw van Spacelab Cook/Fournier. Kunsthaus Graz is een buitenbeentje in een stad die op de werelderfgoedlijst staat. Kunsthaus Graz is geopend in 2003. De bezoeker wordt bij binnenkomst als het ware in een groot orgaan gezogen en kan op een vloeroppervlakte van 2.500 vierkante meter hedendaagse kunst en design bekijken.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.