Making History

In 2008 bestond de steentjesmaker uit Denemarken 50 jaar. Het creatief bureau Jung von Matt uit Hamburg bedacht een campagne met gebeurtenissen uit de wereldgeschiedenis die werden nagebouwd in de befaamde blokjes. De inwoners van Berlijn die de val van de muur vierden, de overwinning van bokser Mohammed Ali op Joe Frazier en de opstand in Beijing met de man die in z’n eentje tanks tegenhield. Krachtige beelden die wonderschoon zijn vertaald in plastic steentjes.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s