New York minute

We hebben het vliegtuig geboekt. We gaan in juni naar New York! Een droom die uitkomt en dus zijn we al een paar dagen op het internet aan het kijken wat we allemaal willen zien. Twaalf dagen zijn te kort, dat is nu al wel duidelijk. Om alvast in de stemming te komen, de komende maanden bijzondere, bekende en mooie plekken, kunstwerken en gebouwen uit New York. The Beekman is een nieuwe wolkenkrabber dichtbij New York City Hall Plaza en Brooklyn Bridge. Het gebouw van architect Frank Gehry is in aanbouw en is een groot appartementencomplex van 76 verdiepingen hoog. Daarnaast zal in het gebouw een openbare basisschool en een downtown vestiging van het ziekenhuis een plek vinden. De foto’s zijn gemaakt door Alex.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s