Maison Mather

In het Luxemburgse Dalheim is een oude schuur omgebouwd tot een modern huis. Steinmetz de Meyer heeft in het ontwerp de oude structuur van het vorige gebouw behouden. De voorkant van ‘Maison Mather’ is hierdoor zeer gesloten gebleven, met behulp van hout uit de nabije omgeving. De achterzijde en het interieur van het huis zijn daarentegen open. De grote raampartijen bieden uitzicht op het schitterend aangelegde terras. In het interieur is gebruik gemaakt van zwevende trappen en opnieuw grote ramen. Het maakt het huis zeer ruimtelijk.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit / Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit / Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit / Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit / Bijwerken )

Verbinden met %s