The art of comics

Op 5 december vieren we Sinterklaas. De vele cadeaus die de goedheiligman dit jaar heeft meegebracht, heeft hij vooral met z’n pinpas betaald, zo is gisteren gebleken. Hij heeft tot en met 4 december 8,1 miljoen betalingen gedaan met de pin, een nieuw record volgens de pintransactieorganisatie. Het hele weekend staat in het teken van ‘pakjesavond’.  Vrijdag is een schooldirecteur in de huid gekropen van een ietwat klungelige Hulp-Sint. Claudia de Breij heeft zaterdagavond noodgedwongen Sinterklaas thuis gevierd met haar zieke zoon, twitterde ze. Vanavond vieren wij Sinterklaas met Bruce. Ben benieuwd wat de goeie Sint voor mij in petto heeft.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.