World AIDS Day

Op 1 december is het Wereld AIDS Dag. Een dag die ooit in het leven is geroepen om de slachtoffers van de ziekte te herinneren. Dankzij goede medicatie overleven steeds meer HIV-geïnfecteerden deze ziekte. Tenminste, in het rijke westen. Hoe anders is het in de arme landen in Afrika, waar dagelijks velen sterven aan de gevolgen van AIDS. Het is daarom nog steeds belangrijk om aandacht te hebben voor deze ziekte. Al een aantal jaren is het mogelijk om het goede doel financieel te steunen en daar ook nog iets leuks aan over te houden. Voor € 5 lever je een bijdrage aan onderzoek en medicatie en krijg je een tas bij een groot warenhuis en via de website van Stop AIDS Now.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.