Air eating

Het wordt steeds zeldzamer, uitgebreid tafelen aan boord van een vliegtuig. Met name de gevestigde luchtvaartmaatschappijen serveren nog diners op de langere vluchten. Zo ook de Nederlandse vliegtuigmaatschappij KLM. Om de reis en het diner aangenamer te maken, heeft de vliegenier de Nederlandse designer Marcel Wanders gevraagd het servies te ontwerpen. Het resultaat is een modern servies met een vleugje nostalgie in de Delfts blauwe graphics.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s