Sleeping in a tree

In Zweeds Lapland, in het hele hoge noorden, in het plaatsje Harads dat ongeveer 60 kilometer onder poolcirkel ligt, is in 2010 een bijzonder hotel geopend. Het Treehotel heeft kamers die hoog boven de grond hangen. In bomen. Er is een hotelkamer in de vorm van een vogelnest en één die van de buitenkant de omgeving spiegelt. Naast de bijzondere kamers is er natuurlijk ook een sauna, gesitueerd in een cilindervormig gebouw van hout. De eigenaren van het hotel willen de gasten in harmonie met de natuur laten leven. In elk geval voor de duur van hun verblijf.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s