Framework

De grafisch ontwerpers van Moxy Creative House zijn gevestigd in Toronto, Canada, en zijn wereldberoemd aan het worden met hun creatieve posters. Ze maakten posters rondom het WK voetbal in 2010, kledingstukken van beroemde artiesten en posters met een complete brillenverzameling. Framework bevat brillen van o.a. Andy Warhol, Mohandas Ghandi, Johnny Depp, Yves Saint Laurent en Kanye West. Via de site van Moxy zijn de posters te koop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s