Losing my religion

De paus brengt dit weekend een bezoek aan het katholieke Spanje. In de aanloop naar zijn bezoek aan Santiago de Compostella heeft hij zich kritisch uitgelaten over het anti-religieuze sentiment dat in het land zou heersen. Hij maakte een vergelijking met de jaren ’30 van de vorige eeuw waarin agressie tegen katholieken was in de aanloop naar de burgeroorlog. Ook hekelde hij het progressieve beleid van de regering Zapatero die het homo-huwelijk heeft ingevoerd. Vanaf zondag mogen er missen opgedragen worden in de Sagrada Familia. De paus zal dan de kerk in Barcelona, die vanaf 1882 in aanbouw is, inwijden.
De Italiaanse fotograaf Saverio Cardia maakte een religieus getinte fotoshoot met modellen Andrea Bocek en Zac Malone.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s