Red, red wine

Zo’n 150 kilometer boven de Spaanse hoofdstad Madrid ligt de wijnstreek ‘Ribera del Duero’. Wijnhuis Faustino heeft in deze streek een schitterende wijnmakerij laten bouwen. Het door Foster + partners ontworpen gebouw is 12.500 vierkante meters groot en heeft drie vleugels. In het hart van het gebouw is de publieksfunctie gesitueerd, vanuit het midden kan de bezoeker het gehele wijnproductieproces volgen. In één vleugel staan grote gisting vaten van staal, in een andere vleugel zijn houten vaten opgesteld.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s