Les Amours Imaginaires

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Eén van de grote hits van het filmfestival 2010 in Cannes was een film van de 21 jarige Xavier Dolan. De Canadees had in 2009 een onverwacht succes met een film over de haat tussen een moeder en zoon, in de film ‘J’ai tué ma mère’. De tweede lange film van Dolan gaat over verliefdheid tussen drie personen, twee jonge mannen en een jonge vrouw. In ‘Les Amours Imaginaires‘ worden de vrienden Francis en Marie verliefd op Nicolas. Ze raken beide geobsedeerd door de mooie Nicolas en dreigen hun innige vriendschap te verliezen. De hoofdrollen worden gespeeld door Monia Chokri, Niels Schneider en de regisseur Xavier Dolan. De film zal naar verwachting vanaf februari 2011 draaien in de Nederlandse bioscopen.

2 gedachtes over “Les Amours Imaginaires

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.