Wii love Lego

Vesper heeft een Xbox360 en vermaakt zich daar prima mee. Fable II heeft mooie graphics en het hele verhaal heeft hij al een keer doorlopen en toch verveelt het niet. Vesper kijkt uit naar Fable III, wederom op Xbox360. Heel soms lonkt echter ook de Wii. Sommige games lijken leuker en beter te spelen via die spelcomputer. Ik ben geen kenner en vind het natuurlijk allemaal overdreven. Want waarom zou je een Wii kopen als je al een Xbox hebt. Maar toen ik de afstandsbediening van Lego voor de Wii zag, begon ik toch een beetje te twijfelen. Wie wil er nou niet zelf een afstandsbediening bouwen van Lego? Gelukkig is het bouwpakket enkel in de Verenigde Staten te koop.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s