Vanish

Ruim 4000 designers hebben een inzending gestuurd naar ‘iida 2010‘, een designwedstrijd van Incheon Metropolitan City in Korea en Designboom. Het thema van de wedstrijd is ‘Groen Hart’. Chanmin Jeong is de ontwerper van een serie posters voor Greenpeace en is met de posters op de shortlist beland. In de serie vervagen vlaggen van landen, zoals de klimaatverandering op termijn de landen zou kunnen vervagen. De designer wil met deze serie bewustwording kweken en geeft aan dat “de bescherming van de aarde geen optie meer is, maar een must”.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s