Discovery

In één van de Nationale Parken van Australië, in de staat Queensland, staat het China Beach House. Het huis staat in de natuur en heeft uitzicht over de kust. De materialen die gebruikt zijn in de constructie zijn robuust en passen goed in de omgeving. De vele ramen zorgen voor natuurlijke verlichting en zonnewarmte in het huis en haalt de natuur in huis. Meer ontwerpen van Bark Design Architects zijn te vinden op hun website.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s