Betty

Het einde van Ugly Betty. Net5 heeft de laatste serie in het zomerseizoen er doorheen gejaagd, want de kijkcijfers liepen al een tijdje terug. Hetzelfde was eerder al gebeurd in de Verenigde Staten en dus was het tijd voor het einde van de serie rondom het lelijke eendje in poncho dat bij een modeblad aan de slag ging. De laatste aflevering was natuurlijk sentimenteel, Amerikaans. Maar toch ook wel zoals de serie was, met leuke wendingen en scherpe oneliners van Marc en Amanda. Betty is niet meer ugly en heeft het gemaakt in Londen. The End.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s