House 6

In de Braziliaanse stad São Paolo staat een huis zoals ik dat, later als ik groot ben, graag zou willen hebben. ‘House 6’ is ontworpen door Studio MK27, het architectenbureau van Marcio Kogan, en heeft een vloeroppervlakte van 890 vierkante meter. In het bovenste bouwblok bevinden zich vier kleine slaapkamers met een eigen badkamer en een grote master bedroom, natuurlijk met een eigen badkamer. Op de begane grond een schitterende woonkamer en keuken, een studeerkamer en een buitenruimte, met keuken, dat grenst aan het zwembad. Was ik maar groot…
Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.