Body Art

Deze slideshow heeft JavaScript nodig.

Vroeger waren de Lego-poppetjes saai. Ze kenden slechts één gezichtsuitdrukking, altijd blij, en er kon enkel gevarieerd worden in hoofddeksels. Later kregen de poppetjes ook haartjes en nog weer later konden ze ook fronsen of bozig kijken. De makers van het geweldige speelgoed hebben weer iets nieuws bedacht waarmee de poppetjes nòg persoonlijker gemaakt kunnen worden: een tatoeëer pen. Met de fineliner kun je zelf een tatoeage op de gele lichaampjes maken en zie daar: stoere Lego-poppetjes!

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google+ photo

Je reageert onder je Google+ account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

w

Verbinden met %s