1,000 grams

KesselsKramer is een reclamebureau, een ideeënfabriek, een creativiteitsexplosie. Het Amsterdamse bureau is bekend geworden met de eerste campagne van mobiele telefoonaanbieder Ben en heeft later nog talrijke andere campagnes bedacht. Vele campagnes kennen we van televisie, maar het bureau verzorgt ook campagnes op papier. De papieren versies zijn in 2005 voor het eerst gebundeld in ‘2 kilo’. Nu we vijf jaren verder zijn, werd het tijd voor een update. Dat KesselsKramer niet heeft stilgezeten de afgelopen vijf jaren, wordt bewezen in ‘a new kilo’. In dit boekwerk zijn ondermeer campagnes te vinden voor designmerk ‘Vitra’ en de hotels ‘Hans Brinker’ en ‘Citizen M’. Het boek is naar verwachting verkrijgbaar vanaf 19 oktober 2010.

Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s