Icons


Het merk is bekend van de steentjes waarmee je je eigen fantasiegebouwen kunt maken. Wie heeft vroeger geen gebouwtjes gemaakt? Lego heeft de afgelopen jaren het assortiment uitgebreid met thema’s: Star Wars, Harry Potter, Toy Story, Atlantis. Verzin het en de steentjesbouwer heeft het in het assortiment. Gelukkig voor de puristen, kan er ook nog steeds gebouwd worden. En als je even zonder inspiratie zit, kun je je storten op architectonische hoogstandjes zoals het Empire State Building, de Seattle Space Needle en werken van Frank Lloyd Wright. Meer info


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Google photo

Je reageert onder je Google account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s